25 Mart 2019 Pazartesi

Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıBilecik Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıSemih Tuzak 
Genel SekreterAhmet Özen
Telefon0 228 212 10 68
Fax0 228 212 67 92
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresCumhuriyet Mah. Alirıza Oskay Cad. No:32/2 Bilecik

Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BİLECİK ili MERKEZ ilçesinde Cumhuriyet Mah. Alirıza Oskay Cad. No:32/2 Bilecik adresinde hizmet vermektedir. Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 228 212 10 68 telefon numarasından ve 0 228 212 67 92 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  BİLECİK ili MERKEZ  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder