25 Mart 2019 Pazartesi

Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıBodrum Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıAytekin Çanakçı 
Genel SekreterGül Erbil
Telefon0 252 316 26 13
Fax0 252 313 22 86
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresKıbrıs Şehitleri Cd. Yüksel Çağlar İş Mrk. No:16 Bodrum Muğla

Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MUĞLA ili BODRUM ilçesinde Kıbrıs Şehitleri Cd. Yüksel Çağlar İş Mrk. No:16 Bodrum Muğla adresinde hizmet vermektedir. Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 252 316 26 13 telefon numarasından ve 0 252 313 22 86 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  MUĞLA ili BODRUM  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder