25 Mart 2019 Pazartesi

Dalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıDalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıAbdulkerim Uslu 
Genel SekreterBircan Karahan
Telefon0 252 692 52 75
Fax0 252 692 37 05
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresBelediye Pasajı No:9/E Dalaman Muğla

Dalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MUĞLA ili DALAMAN ilçesinde Belediye Pasajı No:9/E Dalaman Muğla adresinde hizmet vermektedir. Dalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 252 692 52 75 telefon numarasından ve 0 252 692 37 05 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Dalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Dalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  MUĞLA ili DALAMAN  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder