25 Mart 2019 Pazartesi

Çamlıhemşin Ziraat Odası


Kurum AdıÇamlıhemşin Ziraat Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 464 651 77 58
Fax0 464 651 77 58
Web Sitesihttp://camlihemsinziraat.com/
Mail Adresicamlihemsin@tzob.org.tr
AdresBelediye binası yanı kat:1 Çamlıhemşin/RİZE

Çamlıhemşin Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, RİZE ili ÇAMLIHEMŞİN ilçesinde Belediye binası yanı kat:1 Çamlıhemşin/RİZE adresinde hizmet vermektedir. Çamlıhemşin Ziraat Odası'na 0 464 651 77 58 telefon numarasından ve 0 464 651 77 58 nolu fax numarasından ve camlihemsin@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Çamlıhemşin Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Çamlıhemşin Ziraat Odası,  RİZE ili ÇAMLIHEMŞİN  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çamlıhemşin Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder