Kurum AdıGiresun Bakkallar,Manavları Kasaplar, Lokantacılar, Bayiler Bilumum Ham ve Mamül Maddeleri Alıp Satan Esnaf Odası
Oda BaşkanıOSMAN ŞEN
Telefon0454 212 90 62
Fax0454 216 25 33
Mail Adresi
AdresHACI MİKTAT MH. TOBAKLAR GEÇİDİ ÖZEL İDARE İŞHANI KAT:1 NO:3 GİRESUN

Giresun Bakkallar,Manavları Kasaplar, Lokantacılar, Bayiler Bilumum Ham ve Mamül Maddeleri Alıp Satan Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, GİRESUN ili MERKEZ ilçesinde HACI MİKTAT MH. TOBAKLAR GEÇİDİ ÖZEL İDARE İŞHANI KAT:1 NO:3 GİRESUN adresinde hizmet vermektedir. Giresun Bakkallar,Manavları Kasaplar, Lokantacılar, Bayiler Bilumum Ham ve Mamül Maddeleri Alıp Satan Esnaf Odası'na 0454 212 90 62 telefon numarasından ve 0454 216 25 33 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Giresun Bakkallar,Manavları Kasaplar, Lokantacılar, Bayiler Bilumum Ham ve Mamül Maddeleri Alıp Satan Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Giresun Bakkallar,Manavları Kasaplar, Lokantacılar, Bayiler Bilumum Ham ve Mamül Maddeleri Alıp Satan Esnaf Odası,  GİRESUN ili MERKEZ  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Giresun Bakkallar,Manavları Kasaplar, Lokantacılar, Bayiler Bilumum Ham ve Mamül Maddeleri Alıp Satan Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.