İmeak Deniz Ticaret Odası

Mail Adresi
AdresMeclisi Mebusan Cad.No:22 Salıpazarı İstanbul

İmeak Deniz Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İSTANBUL ili MERKEZ ilçesinde Meclisi Mebusan Cad.No:22 Salıpazarı İstanbul adresinde hizmet vermektedir. İmeak Deniz Ticaret Odası'na 0 212 252 01 30 telefon numarasından ve 0 212 293 79 35 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

İmeak Deniz Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. İmeak Deniz Ticaret Odası,  İSTANBUL ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

İmeak Deniz Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.