25 Mart 2019 Pazartesi

Kahramanmaraştan Attarlar Esnaf Odasi


Kurum AdıKahramanmaraştan Attarlar Esnaf Odasi
Oda BaşkanıCuma GÜLER 
Genel Sekreter---
Telefon0 344 214 64 32
Fax0344 214 64 32
Web Sitesihttp://www.kmarasattarlaresnafodasi.com/
Mail Adresi---
Adresİsmet Paşa Mh. Şeyh Adil Cd. Aras Galeria Kat: 1 No: 36 Merkez/Kahrmanmaraş

Kahramanmaraştan Attarlar Esnaf Odasi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KAHRAMANMARAŞ ili MERKEZ ilçesinde İsmet Paşa Mh. Şeyh Adil Cd. Aras Galeria Kat: 1 No: 36 Merkez/Kahrmanmaraş adresinde hizmet vermektedir. Kahramanmaraştan Attarlar Esnaf Odasi'na 0 344 214 64 32 telefon numarasından ve 0344 214 64 32 nolu fax numarasından ve --- mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kahramanmaraştan Attarlar Esnaf Odasi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kahramanmaraştan Attarlar Esnaf Odasi,  KAHRAMANMARAŞ ili MERKEZ  şehrinde Esnaf Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kahramanmaraştan Attarlar Esnaf Odasi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder