Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Od.

Kurum AdıManavgat Servis Araçları İşletmecileri Od.
Oda BaşkanıMahir Çınar
Genel SekreterHilmi Kısa
Mail Adresi
AdresBahçelievler Mah. 5033 Sokak No:9/1 Manavgat Antalya

Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Od. Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANTALYA ili MANAVGAT ilçesinde Bahçelievler Mah. 5033 Sokak No:9/1 Manavgat Antalya adresinde hizmet vermektedir. Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Od.'na 0 242 743 21 83 telefon numarasından ve 0 242 743 21 84 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Od. iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Od.,  ANTALYA ili MANAVGAT  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Od. ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.