26 Mart 2019 Salı

Mersin Dişhekimleri Odası


Kurum AdıMersin Dişhekimleri Odası
Oda BaşkanıAbdurrahman Doğulu 
Genel SekreterNaciye Güleç Gök
Telefon0 324 237 88 60
Fax0 324 237 77 60
Web Sitesihttp://www.mdho.org.tr/
Mail Adresiinfo@mdho.org.tr
AdresKiremithane Mah. 4401 Sk. No:2 Pembe Köşk N:2 K:2 D:2 Akdeniz / MERSİN

Mersin Dişhekimleri Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İÇEL(MERSİN) ili MERKEZ ilçesinde Kiremithane Mah. 4401 Sk. No:2 Pembe Köşk N:2 K:2 D:2 Akdeniz / MERSİN adresinde hizmet vermektedir. Mersin Dişhekimleri Odası'na 0 324 237 88 60 telefon numarasından ve 0 324 237 77 60 nolu fax numarasından ve info@mdho.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Mersin Dişhekimleri Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Mersin Dişhekimleri Odası,  İÇEL(MERSİN) ili MERKEZ  şehrinde Dişhekimleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Mersin Dişhekimleri Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder