26 Mart 2019 Salı

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıMerzifon Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıFatih Altınay 
Genel SekreterSemih Sağlamer
Telefon0 358 513 80 96
Fax0 358 514 09 72
Web Sitesihttp://www.merzifontso.tobb.org.tr
Mail Adresimtso@e-kolay.net
AdresCumhuriyet Meydanı No:7/A Amasya / Merzifon

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AMASYA ili MERZİFON ilçesinde Cumhuriyet Meydanı No:7/A Amasya / Merzifon adresinde hizmet vermektedir. Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 358 513 80 96 telefon numarasından ve 0 358 514 09 72 nolu fax numarasından ve mtso@e-kolay.net mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası,  AMASYA ili MERZİFON  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder