26 Mart 2019 Salı

Mail Adresimtso@e-kolay.net
AdresCumhuriyet Meydanı No:7/A Amasya / Merzifon

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AMASYA ili MERZİFON ilçesinde Cumhuriyet Meydanı No:7/A Amasya / Merzifon adresinde hizmet vermektedir. Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 358 513 80 96 telefon numarasından ve 0 358 514 09 72 nolu fax numarasından ve mtso@e-kolay.net mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası,  AMASYA ili MERZİFON  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.