26 Mart 2019 Salı

Sarayköy Ticaret Odası


Kurum AdıSarayköy Ticaret Odası
Oda BaşkanıOrhan Dikici 
Genel SekreterAhmet Duman
Telefon0 258 415 10 61
Fax0 258 415 10 61
Web Sitesihttp://saraykoyticaretodasi.com
Mail Adresisaraykoyto@tobb.org.tr
AdresBelediye İşhanı No:109 Denizli / Sarayköy

Sarayköy Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, DENİZLİ ili SARAYKÖY ilçesinde Belediye İşhanı No:109 Denizli / Sarayköy adresinde hizmet vermektedir. Sarayköy Ticaret Odası'na 0 258 415 10 61 telefon numarasından ve 0 258 415 10 61 nolu fax numarasından ve saraykoyto@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sarayköy Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sarayköy Ticaret Odası,  DENİZLİ ili SARAYKÖY  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sarayköy Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder