Soma Ziraat Odası

Mail Adresisoma@tzob.org.tr
AdresNazım Uslu oğlu Caddesi No:6/1 Soma/MANİSA

Soma Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MANİSA ili SOMA ilçesinde Nazım Uslu oğlu Caddesi No:6/1 Soma/MANİSA adresinde hizmet vermektedir. Soma Ziraat Odası'na 0 236 613 28 80 telefon numarasından ve 0 236 613 28 80 nolu fax numarasından ve soma@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Soma Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Soma Ziraat Odası,  MANİSA ili SOMA  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soma Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.