25 Mart 2019 Pazartesi

Soma Ziraat Odası


Kurum AdıSoma Ziraat Odası
Oda BaşkanıADİL YÖRÜK 
Genel SekreterFethi ÖZAY
Telefon0 236 613 28 80
Fax0 236 613 28 80
Web Sitesihttp://www.somaziraat.org.tr/
Mail Adresisoma@tzob.org.tr
AdresNazım Uslu oğlu Caddesi No:6/1 Soma/MANİSA

Soma Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MANİSA ili SOMA ilçesinde Nazım Uslu oğlu Caddesi No:6/1 Soma/MANİSA adresinde hizmet vermektedir. Soma Ziraat Odası'na 0 236 613 28 80 telefon numarasından ve 0 236 613 28 80 nolu fax numarasından ve soma@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Soma Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Soma Ziraat Odası,  MANİSA ili SOMA  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Soma Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder