Sungurlu Ticaret Borsası

Mail Adresisungurlutb@mynet.com
AdresYeni Buğday Pazarı 19300 Çorum / Sungurlu

Sungurlu Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ÇORUM ili SUNGURLU ilçesinde Yeni Buğday Pazarı 19300 Çorum / Sungurlu adresinde hizmet vermektedir. Sungurlu Ticaret Borsası'na 0 364 311 56 20 telefon numarasından ve 0 364 311 56 20 nolu fax numarasından ve sungurlutb@mynet.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sungurlu Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sungurlu Ticaret Borsası,  ÇORUM ili SUNGURLU  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Sungurlu Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.