25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi


Kurum AdıTmmob Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi
Oda BaşkanıABDULLAH ŞAVKLI 
Genel SekreterBÜLENT PALA
Telefon0 258 242 55 55
Fax0 258 241 88 32
Web Sitesihttp://www.emo.org.tr/subeler/index.php?sube3
Mail Adresidenizli@emo.org.tr
AdresATATÜRK BLV. İN-BA İŞ MRK. K:6 NO:32 - DENİZLİ

Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, DENİZLİ ili MERKEZ ilçesinde ATATÜRK BLV. İN-BA İŞ MRK. K:6 NO:32 - DENİZLİ adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi'na 0 258 242 55 55 telefon numarasından ve 0 258 241 88 32 nolu fax numarasından ve denizli@emo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi,  DENİZLİ ili MERKEZ  şehrinde Elektrik Mühendisleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder