25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi


Kurum AdıTmmob Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi
Oda BaşkanıTeoman Akçalı 
Genel SekreterKeziban Arıcan
Telefon0 242 311 06 57
Fax0 242 311 06 67
Web Sitesihttp://www.peyzajmimoda.org.tr/subeler/index.php?sube=2
Mail Adresiantalya@peyzajmimoda.org.tr
AdresMeydan Kavağı Mahallesi Perge Bulvarı Taha Berk Apt. No:16 Merkez - Antalya

Tmmob Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANTALYA ili MERKEZ ilçesinde Meydan Kavağı Mahallesi Perge Bulvarı Taha Berk Apt. No:16 Merkez - Antalya adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi'na 0 242 311 06 57 telefon numarasından ve 0 242 311 06 67 nolu fax numarasından ve antalya@peyzajmimoda.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi,  ANTALYA ili MERKEZ  şehrinde Peyzaj Mimarları Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder