25 Mart 2019 Pazartesi

TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI Konya Şubesi


Kurum AdıTMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI Konya Şubesi
Oda Başkanı 
Genel SekreterREYHAN GÜDEN
Telefon0 332 2341895
Fax0 332 2341895
Web Sitesihttp://www.spo.org.tr/subeler/index.php?sube=7
Mail Adresispokonya@spo.org.tr
AdresYENİŞEHİR MAH.İKTAP SOK. YÜZBAŞIGİL II.İŞHANI NO:/103 SELÇUKLU - KONYA

TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI Konya Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili MERKEZ ilçesinde YENİŞEHİR MAH.İKTAP SOK. YÜZBAŞIGİL II.İŞHANI NO:/103 SELÇUKLU - KONYA adresinde hizmet vermektedir. TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI Konya Şubesi'na 0 332 2341895 telefon numarasından ve 0 332 2341895 nolu fax numarasından ve spokonya@spo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI Konya Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI Konya Şubesi,  KONYA ili MERKEZ  şehrinde Şehir Plancıları Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI Konya Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder