Tmmob Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi

Genel SekreterAkif Burak Atlar
Web Sitesihttp://www.spo.org.tr/subeler/index.php?sube=5
Mail Adresispoistanbul@spo.org.tr
AdresCihannüma Mah. Akdoğan Sok. No: 30 Daire: 6-7 Başar Apt. Beşiktaş - İstanbul

Tmmob Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İSTANBUL ili MERKEZ ilçesinde Cihannüma Mah. Akdoğan Sok. No: 30 Daire: 6-7 Başar Apt. Beşiktaş - İstanbul adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'na 0 212 275 43 67 telefon numarasından ve 0 212 272 91 19 nolu fax numarasından ve spoistanbul@spo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi,  İSTANBUL ili MERKEZ  şehrinde Şehir Plancıları Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Tmmob Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.