25 Mart 2019 Pazartesi

Uşak Fırıncılar Odası


Kurum AdıUşak Fırıncılar Odası
Oda BaşkanıHasan DÜNDAR KURNAZ 
Genel Sekreter
Telefon0 276 215 60 82
Fax0 276 224 13 49
Web Sitesihttp://www.turkiyefirincilarfederasyonu.org
Mail Adresi
Adresİslice Mah. Dere Sok.Çimen İşhanı Kat:2 No:26 UŞAK

Uşak Fırıncılar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, UŞAK ili MERKEZ ilçesinde İslice Mah. Dere Sok.Çimen İşhanı Kat:2 No:26 UŞAK adresinde hizmet vermektedir. Uşak Fırıncılar Odası'na 0 276 215 60 82 telefon numarasından ve 0 276 224 13 49 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Uşak Fırıncılar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Uşak Fırıncılar Odası,  UŞAK ili MERKEZ  şehrinde Fırıncılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uşak Fırıncılar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder