14 Şubat 2022 Pazartesi

Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası


Kurum AdıAkyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası
Oda BaşkanıBurhan TAŞDEMİR
Genel SekreterSelbi YILDIRIM
Telefon0 474 261 27 68
Fax
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresiakyakaeso@karsesob.org.tr
Adresİstasyon Mah. Özel İdare Binası Kat:2 Akyaka/Kars

Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARS ili AKYAKA ilçesinde İstasyon Mah. Özel İdare Binası Kat:2 Akyaka/Kars adresinde hizmet vermektedir. Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası'na 0 474 261 27 68 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ve akyakaeso@karsesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası,  KARS ili AKYAKA  şehrinde Esnaf Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder