14 Şubat 2022 Pazartesi

Mail Adresiakyakaeso@karsesob.org.tr
Adresİstasyon Mah. Özel İdare Binası Kat:2 Akyaka/Kars

Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARS ili AKYAKA ilçesinde İstasyon Mah. Özel İdare Binası Kat:2 Akyaka/Kars adresinde hizmet vermektedir. Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası'na 0 474 261 27 68 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ve akyakaeso@karsesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası,  KARS ili AKYAKA  şehrinde Esnaf Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Akyaka Esnaf Ve Sanatkârlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.