26 Mart 2019 Salı

İstanbul Trikotaj Ve Benzerleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası


Kurum Adıİstanbul Trikotaj Ve Benzerleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası
Oda BaşkanıDuran Yalçınkaya 
Genel Sekreter
Telefon0 212 501 03 72
Fax0 212 501 03 86
Web Sitesihttp://www.isto.org.tr
Mail Adresibilgi@isto.org.tr
AdresMaltepe Caddesi Orhan Kocabaş İş Merkezi No: 5/62 34010 Topkapı Maltepe Zeytinburnu / İSTANBUL

İstanbul Trikotaj Ve Benzerleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İSTANBUL ili MERKEZ ilçesinde Maltepe Caddesi Orhan Kocabaş İş Merkezi No: 5/62 34010 Topkapı Maltepe Zeytinburnu / İSTANBUL adresinde hizmet vermektedir. İstanbul Trikotaj Ve Benzerleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası'na 0 212 501 03 72 telefon numarasından ve 0 212 501 03 86 nolu fax numarasından ve bilgi@isto.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Trikotaj Ve Benzerleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. İstanbul Trikotaj Ve Benzerleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası,  İSTANBUL ili MERKEZ  şehrinde Terziler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Trikotaj Ve Benzerleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder